Κάλεσμα κάτοικων για το θέμα του Αποπηγαδιού – Σύσκεψη για το αιολικό “πάρκο” με τον περιφερειάρχη Κρήτης.

Κάλεσμα κάτοικων για το Αποπηγάδι
Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας κατοίκων Σπίνας, Φλωρίων, Παλαιών Ρουμάτων και Σέμπρωνα.

Καλούμε εμείς οι κάτοικοι όσο περισσότερο κόσμο μπορεί να έρθει ώστε να πιέσουμε τον Περιφερειάρχη να δικαιώσει τους κάτοικους σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάνουνε και που αφορά όλους.Η αρπαγή των βουνών και της φύσης απο τις πολυεθνικές με το έτσι θέλω χωρίς κάν την ενημέρωσή των ανθρώπων και της τοπικής κοινωνίας  αλλα και η κυριαρχία του κεφαλαίου πάνω στους φυσικούς πόρους και τον άνθρωπο….. Δεν πρέπει να το αφήσομε να περάσει!!!
Το Αποπηγάδι είναι ένα μικρό κομμάτι του παζλ στον τόπο μας στην Κρήτη το οποίο εαν κερδίσουμε θα είναι η αιτία να σωθούν και άλλα βουνά από όσους βλέπουν μόνο κέρδος όταν ακούνε Φύση και Περιβάλλον.
Το θέμα του αιολικού πάρκου στο Αποπηγάδι είναι το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 11.30 περίπου το πρωί, στο δημαρχείο Καντάνου, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Αθανάσιου Καρούντζου.

One thought on “Κάλεσμα κάτοικων για το θέμα του Αποπηγαδιού – Σύσκεψη για το αιολικό “πάρκο” με τον περιφερειάρχη Κρήτης.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *