Ανακοίνωση απο το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών Χανίων για την επίθεση στον “στόλο της ελευθερίας”

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!

Η πολύνεκρη επίθεση του ισραηλινού στρατού στον «Στόλο της Ελευθερίας», που προσπάθησε να σπάσει τον παράνομο αποκλεισμό της Γάζας μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια, αποτελεί τον πιο πρόσφατο κρίκο στην μακριά αλυσίδα εγκλημάτων του Ισραήλ. Πιο πρόσφατο, αλλά όπως όλοι ξέρουμε όχι τελευταίο.
Οι Σιωνιστές στάθηκαν συνεπείς απέναντι στον κτηνώδη αποκλεισμό που έχουν επιβάλλει εδώ και καιρό στη Γάζα με πρόσχημα την δήθεν ασφάλειά τους από τους «τρομοκράτες της Χαμάς». Έχοντας κατασκευάσει την μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου, επιχειρούν να στραγγαλίσουν τον παλαιστινιακό λαό καταστρέφοντας τις υποδομές μέσα στην Γάζα και εμποδίζοντας την επαφή με τον έξω κόσμο. Αφού κατέστρεψαν βομβαρδίζοντας ανηλεώς σπίτια, νοσοκομεία, σχολεία, αρνήθηκαν προκλητικά να επιτρέψουν να φτάσουν στην πολύπαθη Γάζα τα τόσο απαραίτητα οικοδομικά υλικά που μετέφερε ο «Στόλος της Ελευθερίας».

Φρόντισαν να εμποδίσουν με πειρατικό-γκαγκστερικό τρόπο την αποστολή βοήθειας, σκοτώνοντας, τραυματίζοντας και συλλαμβάνοντας τους άοπλους ακτιβιστές του «Στόλου της Ελευθερίας» όσο βρισκόταν ακόμα σε διεθνή ύδατα!
Παρά την κατάφωρη και συνεχή παραβίαση του διεθνούς δικαίου όμως, η στάση της Ευρώπης και των ΗΠΑ είναι, προκλητικά αδιάφορη που στόχο έχει να καλύψει το έγκλημα!
Ενώ οι λαοί σ’ όλο τον κόσμο διαδηλώνουν, συστήνονται δήθεν «διεθνείς επιτροπές» που  αναζητούν «ευθύνες και στις δύο πλευρές» και φυσικά συνεχίζει να εισρέει στο Ισραήλ αθρόα έμμεση και άμεση οικονομική βοήθεια για να μπορεί να είναι κράτος-τρομοκράτης και τοποτηρητής των Αμερικανών στην περιοχή.
Παράλληλα, για τις ανάγκες «δικαιολόγησης» του εγκλήματος, φάρμακα και δομικά υλικά  ονομάστηκαν «όπλα»!
Η αυτοάμυνα των ακτιβιστών, απέναντι στην πειρατική εισβολή που δέχθηκαν ονομάστηκε «βίαιη επίθεση»! Καθαρά Γκεμπελική τακτική!  Με τον ίδιο τρόπο όποιος τολμά να καταδικάσει τα σιωνιστικά εγκλήματα κατηγορείται για αντισημιτισμό και συνέχιση των ναζιστικών εγκλημάτων!
Ο κόσμος, όμως, που βγήκε στους δρόμους σε κάθε πόλη, μόλις έγινε γνωστό το νέο έγκλημα του ισραηλινού κράτους, δείχνει πως η συστηματική παραπληροφόρηση δεν βρίσκει έδαφος για να αναπτυχθεί.  Γνωρίζουμε ότι οι ισραηλινές θηριωδίες αποτελούν την καλύτερη συνέχεια των ναζιστικών πρακτικών. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον παλαιστινιακό λαό και σε όλους όσους αντιστέκονται στα ισραηλινά εγκλήματα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *