Άυτοι είναι οι φοβεροί και τρομεροί φασίστες των Χανίων;

Ψάχνοντας στο ιντερνετ χθές βρήκα μια ενδιαφέρουσα κατα κάποιο τρόπο σελίδα που αναφερόταν στην επίθεση στη κοπέλα απο τα φασιστοειδή τη Τετάρτη 24 του μήνα. Το ενδιαφέρον είναι οτι τα σχόλια που είναι σαφώς υπέρ της “επαναστατικής” κίνησης είναι μεταξύ άλλων αν οχι ολα απο αριστερούς πατριώτες!

Για να καταλάβετε καλύτερα σας παρουσιάζω την ανακοίνωση της είδησης που γίνεται απο τον “Εθνικοεπαναστατικό Πυρήνα Κρήτης – Χαϊνηδες” που κατα κάποιο τρόπο είναι σαν να αναλαβάνει την ευθήνη της επίθεσης.

——————————————————————————-

“Χθεσινή επίθεση δύο αριστερών εθνικοεπαναστατών σε δεξιά καθηγήτριά τους, διότι αναπαρήγαγε δεξιά αντιφασιστικά ψεύδη περί “πολυπολιτισμικότητας”.
Η ίδια στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δήλωσε πως δεν είναι σε αριστερό κόμμα. Εάν η ηλίθια πίστευε πως θα κάναμε επίθεση σε συναγωνιστή αριστερού κόμματος, είναι γελασμένη. Απλά ντρεπόταν να πει την αλήθεια.
Να ξέρει πως εάν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, θα πάθει πολλά και χειρότερα, ευχόμενη να ήμασταν αναρχικοί και όχι αριστεροί φασίστες.”

————————————————————————-

Δεν ξέρω τι μπορεί να πάθατε διαβάζοντας αυτες τις ασυναρτησίες. Ο δικός μου εγκέφαλος μπορώ να πω οτι μπλόκαρε για λίγο. Αν δεν το καταλάβατε είμαστε δεξιοί αντιφασίστες και αυτοί είναι αριστεροί Εθνικοεπαναστάτες συναγωνιστές των αριστερών κομμάτων (τρέχα γύρευε ποιούς εννοούν τώρα). Δεν ξέρω τι ναρκώτικά μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει για να φτάσουν σε αυτή τη κατάσταση αλλα τα σχόλια σε αυτή τη σελίδα είναι κωμικοτραγικά. Για του λόγου το αληθές δείτε μερικά ακόμη…

—————————————————————-

“Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές του μαύρου κρίνου κρήτης για αυτή την επαναστατική αντι-δεξιά κίνηση!”

“Συγχαρητήρια, επικροτώ κι εγω αυτό το πρωτότυπο μισογυνικό και ναζιστικό ξέσπασμα των αδίστακτων συναγωνιστών απο την Κρήτη”
“ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ”

“Δεδομένου ότι με το ”παιδιά μεταναστών” στην Κρήτη εννοεί αλβανόπαιδες ποιά η γνώμη των εθνικοσοσιαλιστών του φόρουμ

“Για να μιλάνε οι συναγωνιστές Χαΐνηδες για δεξιά προπαγάνδα, προφανώς δεν εννοεί Αλβανούς – Έλληνες.
Μπράβο για την κίνησή τους πάντως.”

————————————————————————

Αυτά είναι μερικά απο τα σχόλια στη σελίδα http://webwar2.org/index.php/topic,11394.msg105574/topicseen.html#new

Ή κάποιοι έκαναν μια καλοστημένη φάρσα – πλάκα μετά απο τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα ή οι φασίστες στα Χανιά είναι για το ψηχιατρείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *