Jun
07
2010
0

Παρέμβαση στα χωριά για την φασιστική επίθεση σε αντιφασίστα

Απο το Indymedia Athens

την κυριακή 7.6, περίπου 35-40 σύντροφοι πραγματοποίησησαν παρέμβαση στις Καλύβες και στο Γαβαλοχώρι Αποκορώνου στο νομό χανίων. Η παρέμβαση είχε να κάνει με την πρόσφατη φασιστική επίθεση εμπρησμού του αυτοκινήτου αγωνιστή με αντιρατσιστική δράση στο Γαβαλοχώρι την Πέμπτη 3.6.

Μοιράστηκαν κείμενα πόρτα-πόρτα, σε μαγαζιά και καφενεία. Επίσης τοιχοκολλήθηκε το κείμενο σε αρκετά σημεία του χωριού. Σε ένα σημείο, σβήστηκαν και κάποια φασιστικά συνθήματα.

οι αντιδράσεις από τους κατοίκους ήταν σχετικά μουδιασμένες, από μια άποψη ίσως λογικό, αν αντιληφθούμε τις σχέσεις που επικρατούν στα χωριά και τις αντιδράσεις σε σχέση με "εξωτερικούς-επισκέπτες". παρ' όλα αυτά υπήρχαν και κάποια θετικά σχόλια.

την τετάρτη 9.6 έχει καλεστεί συζήτηση για τη συνέχιση των δράσεων, που θα φιλοξενηθεί στο στέκι μεταναστών στις 20.00

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1181549

May
27
2010
0

Ανακοίνωση του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης για την επίθεση με μολότοφ σε σπίτι μεταναστών στη παλιά πόλη

Δευτέρα προς Τρίτη κατά τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Σήφακα στα μαχαιράδικα, άγνωστοι πάνω σε μία ή δύο μηχανές (προφανώς φασιστοειδή), αφού έλεγξαν επανειλλημένα και λεπτομερώς το δρόμο και τα γύρω σπίτια, για πιθανούς μάρτυρες, πέταξαν βόμβες μολότοφ με δολοφονικές διαθέσεις, πάνω στην εξωτερική τζαμόπορτα ισόγειου σπιτιού, που διαμένουν μετανάστες από τη Σομαλία και την Τυνησία…

Το τζάμι έσπασε και η φωτιά απλώθηκε και μέσα στο σπίτι, όπου κοιμόταν οι ανυποψίαστοι μετανάστες. Ευτυχώς η φωτιά δεν διαθόθηκε παντού και την έσβησαν οι ίδιοι οι μετανάστες, γλυτώνοντας έτσι τους εαυτούς τους, αλλά και τα γύρω σπίτια και όλη την γειτονιά που κινδύνευε να καεί σε περίπτωση εξάπλωσης της φωτιάς.

Δεν μπορούμε να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Οι γειτονιές αυτής της πόλης πρέπει πάση θυσία να μην μολυνθούν από τη λέπρα των φασιστών εγκληματιών. Να συμπαρασταθούμε στα θύματα, να βρεθούμε με τους κατοίκους που ήδη εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την βαρβαρότητα και τη θρασυδειλία των νεοχιτλερικών.

Το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης καλεί κάθε έντιμο και αξιοπρεπή άνθρωπο να χτυπήσει το φαινόμενο στη ρίζα του, στην καθημερινότητά του, στηλιτεύοντας και χλευάζοντας τον φασιστικό και ρατσιστικό λόγο. Να απομονώσουμε σε τελική ανάλυση κοινωνικά τους φορείς αυτού του λόγου και της ενδεχόμενης ανάλογης πρακτικής διότι η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα λόγια μετατρέπονται εύκολα σε πράξη όταν η κοινωνία τα ανέχεται. Θεωρούμε ότι πλέον μονάχα η ίδια η κοινωνία μπορεί να δώσει τελειωτική απάντηση στη φασιστική αλητεία που χτύπησε ξανά στην πόλη μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ιστορία Έχει δείξει και κάτι άλλο: πρώτα οι αδύναμοι, οι μετανάστες τώρα, μπαίνουν στο στόχαστρο. Επόμενοι είναι όλοι όσοι αύριο-μεθαύριο – ή σήμερα κιόλας – θα αρνηθούν με συλλογικούς αγώνες να υποστούν την οικονομική εξαθλίωση στην οποία τους οδηγούν οι Κυρίαρχοι. Ας μην ξεχνάμε ότι για αυτόν ακριβώς το λόγο εκτρέφεται το φασιστικό κτήνος σε περιόδους κρίσης. Για να επιτεθεί και να υποτάξει την κοινωνία συνολικά έτσι ώστε να δέχεται καρτερικά την μοίρα της…

http://fmkritis.wordpress.com/

Apr
03
2010
0

Κάλεσμα προς τους κατοίκους της Χαλέπας

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε μια ανοιχτή συζήτηση των κατοίκων της γειτονιάς μας. Πρωτοβουλία πήραμε κάποιοι άνθρωποι που ζούμε εδώ, με αφορμή τα πρόσφατα σοβαρά γεγονότα που συνέβησαν στη γειτονιά.

Οι φασιστικές επιθέσεις με ξυλοδαρμούς μεταναστών και Ελλήνων χωρίς αφορμή, η επίθεση και το χάραγμα του αγκυλωτού σταυρού στην Ελληνίδα δασκάλα και η προσπάθεια στρατολόγησης σε νεοναζιστική οργάνωση παιδιών της γειτονιάς.

Σήμερα είναι το παιδί του γείτονα, αύριο το δικό μας παιδί. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Σκοπός μας είναι η συζήτηση, η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών και η αναζήτηση για λύσεις σ’ αυτό το θέμα, αλλά και για κάθε πρόβλημα που προκύπτει, όπως το μπάζωμα στο ρέμα, η καθαριότητα κλπ.

Η προσπάθειά μας αυτή βρίσκεται έξω από κόμματα και πολιτικές επεμβάσεις.

Αν είμαστε όλοι μαζί, η φωνή μας θα έχει δύναμη και θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ασφαλή, φιλική, φιλόξενη και δημοκρατική γειτονιά, που τον πρώτο λόγο στα θέματα που την απασχολούν θα τον έχουμε όλοι εμείς μαζί.

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ

Mar
17
2010
0

Ενημέρωση απο την δίκη των φασιστών στα χανιά και την αντιφασιστική συγκέντρωση

Στην καταδίκη 7 εκ των 8 κατηγορούμενων για τα επεισόδια την Τρίτη 9 Μαρτίου στην πλατεία Χορτατσών προχώρησε χθές το μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο 27χρόνο από τη Ν. Κυδωνία για οπλοφορία και κατά συροή απειλές και εξύβριση και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 38 μηνών χωρίς αναστολή.

Αλλα τέσσερα άτομα  ανάμεσα τους και ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, κρίθηκαν ένοχοι για εξύβριση και απειλές κατά συρροή και τους επιβλήθηκε η ποινή φυλάκιση των 32 μηνών (στον υπαξιωματικό χωρίς αναστολή), σε δύο άτομα ηλικίας 19 ετών επιβλήθηκαν ποινές 16 μηνών για κατά συρροήν απειλές και εξύβριση καθώς τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Ο όγδος κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος.  Και οι επτά οι οποίοι καταδικάστηκαν άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σημειώνεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είναι μέλη κάποια οργάνωσης ή κόμματος και μόνο ο 27χρόνος δήλωσε “εθνικοσοσιαλιστής” χωρίς να ανήκει σε κάποια παράταξη. Εξω από το χώρο των δικαστηρίων υπήρχαν 120 περίπου άτομα που φώναζαν αντιναζιστικά συνθήματα.

…η είδηση είναι απο καθεστωτικά μέσα.

πηγή : https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1144503
Mar
17
2010
0

Αντιφασιστικη πορεια στη Χαλέπα

Λίγες μέρες μετά απο τη χάραξη της σβάστιγκας σε δασκάλα στη περιοχη της Χαλέπας γεγονός που συζητήθηκε πολύ στα Χανιά αλλα και σε όλη την Ελλάδα έγινε συνέλευση με πολύ κόσμο απο διαφορετικόυς πολιτικούς χώρους και συλλογικότητες και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πορεία στη Χαλέπα αλλα και μικροφωνικές που θα ενημερώνουν για τις φασιστικες επιθέσεις που έχουν γίνει το τελευταίο καιρό και θα καλούν τον κόσμο να διαδηλώσει. Μετά απο πολλές μικροφωνικές (η μια απο αυτές ακυρώθηκε) και προπαγάνδιση ήρθε η μέρα της πορείας.

Περίπου 250 άτομα διαδήλωσαν με κεντρικο πανώ “Κανένας φασίστας ποτέ και πουθενά”στις ανατολικές συνοικίες των Χανίων σε μια μεγάλη σε διαδρομή πορεία που πέρασε κυρίως απο γειτονιές και μικρούς δρόμους αφου αυτός ήταν και ο σκοπός. Ξέκινώντας απο τη πλατεία Ελ.Βενιζέλου ο κόσμος κατευθήνθηκε προς το ΤΕΙ μέσω των οδών Μαυρογένους, Βρίγκα και Ρωμιανού. Εν συνεχεία αφού έκανε μερικά ακόμη τετράγωνα στη περιοχή κινήθηκε και πάλι προς τη πλατεία Ελ.Βενιζέλου. Ανέβηκε τη οδό Δαγκλή και μετά τη Σαμαριάς κάνωντας και στάση στα σχολία της Αμπεριάς. Τελικώς η πορεία έφτασε στη Ηρώων Πολυτεχνείου μέσω της Κροκιδά και απο εκεί ξαναπήγε στη πλατεία Ελ. Βενιζέλου μέσω της ομώνημης οδού.

Αν και η διαδρομή ήταν μεγάλη και κουραστική φωνάχτηκαν και γράφτηκαν συνθήματα ενω μοιράστηκαν και κείμενα στους περαστικούς σε όλη τη διάρκεια της. Η αντίδραση του κόσμου ήταν αρκετά καλή και γενικά δεν έγινε κανένα παρατράγουδο αφου αντίθετα με ότι πίστευαν κάποιοι, φασίστες δεν εμφανίστηκαν ούτε για δείγμα. Ενώ η παρουσία της αστυνομίας (πείτε τους και μπάτσους) ήταν μικρή και αν και υπήρχαν δοιμηρίες δεν εμφανίστηκαν ούτε αυτές.

Ακολουθούν φωτογραφίες αλλα και η διαδρομή της πορείας.

Mar
13
2010
0

Ενημέρωση σχετικά με τη δίκη των φασιστών στα χανιά

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε με την εξέταση των 7 μαρτύρων κατηγορίας, λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ. Εξω απο τα δικαστήρια ήταν καθόλη τη διάρκεια αλλα και απο νωρίτερα (απο τις 12 ) συγκεντωμένος κόσμος που ανα διαστήματα φώναζε συνθήματα. Πολυπληθείς και οι δυνάμεις καταστολής (ματ) που αριθμητικά ήταν περισσότερα άτομα απο τους αντιφασίστες-αντιρατσιστές-αντιεξουσιαστές που ήταν στο χώρο.

Στα δικαστήρια όμως υπήρχε και παρουσία φασιστών που πότε έξω απο τα δικαστήρια και πότε μέσα έκαναν εσθητή τη παρουσία τους. Αν και συνήθως ήταν μαζί με μπάτσους δεν δίστασαν να κινηθούν και μόνοι τους μέσα στο χώρο κοιτώντας φάτσες των συγκεντρωμένων ή ακόμη και περνόντας μπροστά τους!  Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα και ενώ είχε φύγει αρκετός κόσμος δύο φασίστες πέρασαν μπροστά απο το πλήθος πηγαίνοντας προς την έξοδο με προκλητικό βάδισμα. λίγο πρίν βγούν απο τη πόρτα άρχισε ενας λεκτικός καυγάς και οι φασίστες έκαναν στροφή 360 μοιρών κατευθηνόμενοι ξανα προς τα μέσα! Τοτε οι συγκεντρωμένοι κατευθήνθηκαν προς το μέρος τους και έγινε μικροσυμπλοκή που έληξε με την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής.

Όπως ανακοινώθηκε από το δικαστήριο, η δίκη θα συνεχισθεί το πρωί της Τρίτης 16 Μαρτίου με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, τις απολογίες των κατηγορουμένων, την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας, τις αγορεύσεις των συνηγόρων και την έκδοση της απόφασης. Οι οκτώ, όλοι μέλη ακροδεξιάς-φασιστικής  οργάνωσης, παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την διαδικασία του αυτοφώρου στο μονομελές πλημμελειοδικείο Χανίων, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και απειλής. Ένας από αυτούς αντιμετωπίζει επιπλέον την κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού φέρεται ότι απείλησε νεαρό με μαχαίρι, ενώ μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ένας υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού.

Την Τρίτη 16 μαρτίου αντιφασιστική συγκέντρωση έξω απο τα δικαστήρια

Mar
11
2010
0

Άυριο η δίκη των 8 φασιστών στα Χανιά

Άυριο την παρασκευή 11/3 γίνεται το δικαστήριο για τους 8 φασίστες που συνελήθφησαν την τρίτη το βράδυ αφού κυνηγήθηκαν απο κόσμο και κρύφτηκαν μεσα σε ένα μαγαζί. Ο ένας από αυτούς είναι πρώην γραμματέας της νεολαίας του ΛΑΟΣ στα Χανιά ενω ο άλλος μόνιμος υπαξιωματικός του ναυτικού.

Είναι σημαντική η παρουσία μας στα δικαστήρια!  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

Mar
10
2010
0

Κυνήγι φασιστών χτές το βράδυ στα Χανιά

Το απόγευμα της τρίτης τη στιγμη που γινόταν μικροφωνικη ενημέρωσης σχετικα με τις φασιστικές επιθέσεις που έχουν γίνει το τέλευταιο καιρό αλλα και προπαγάνδιση της πορείας που θα γίνει στις 15/3 μια ομάδα 15 περίπου οεχιτών (χρυσαυγίτες των Χανίων) πήγαν στην αγορά και άρχισαν να μοιράζουν φυλλάδια ενάντια στην ιθαγένια των μεταναστών και το σχετικό νομοσχέδιο. Δεν τους έφτανε όμως που πρώτη φορά έκαναν τέτοια κίνηση αλλα άρχισαν και να κοιτάνε επίμονα και απειλητικά μερικούς Συριζέους που μοίραζαν και αυτόι φυλλάδια στην αγορά.

Τα μέλη του Σύριζα ειδοποίησαν κόσμο και για κακή τους τύχη (των χρυσαυγιτών) 30 περίπου άτομα έμφανίστηκαν στην αγορά και άρχισαν να κηνυγάνε τους φασίστες. Οι φασίστες έτρεξαν να ξεφύγουν μετά απο συμπλοκή και κάποιος απο αυτούς έβγαλε και μαχαίρι! Τελικά απο τα 15 άτομα τα περισσότερα κατάφεραν να ξεφύγουν και τα υπόλοιπα μπήκαν σε ενα κοντινό μαγαζί . Οι σύντροφοι προσπάθησαν να μπούνε στο μαγαζί αλλα εκείνη τη στιγμή έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα ο κόσμος να απομακρυνθεί.

Οι συγκεντρωμένοι αυξανόταν συνεχώς και έφτασαν μέχρι και τα 200 ατομα έξω απο το μαγαζί με σχετικά λίγους και ταμπουρομένους ματατζίδες αλλα και αρκετούς ασφαλίτες.

Αργότερα 7 απο τα 30 άτομα που κυνήγησαν τους φασίστες πήγαν στο αστυνομικο μέγαρο (μπατσομέγαρο) για να καταθέσουν την προκλητική τους στάση αλλα και οτι κάποιος απο αυτούς έβγαλε μαχαίρι. Επίσης κάποιοι έκαναν και μυνήσεις εναντίων τους (των φασιστών).

Ενώ ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω απο το μαγαζί κατέφθασε και η εισαγγελέας η οποία απέτησε να αποχωρήσει ο κόσμος για να συλληφθόυν οι φασίστες αλλα της έγινε ξεκάθαρο οτι ο κόσμος δεν θα έφευγε μέχρι να βγούν αυτοί και να τους πάνει για αναγνώριση. Οι μπάτσοι προσπάθησαν να καθηστερήσουν οσο μπορούσαν τα πράγματα ωστε να μειωθεί ο κόσμος και να έχουν αυτοί το πάνω χέρι. Όντως μετά απο κάποιες ώρες ανμονής για να βγάλουν τους φασίστες και αφού έλεγαν συνέχεια “κάντε λιγα μέτρα πιο πίσω και θα τους βγάλουμε να τους πάρουμε” έμειναν γυρω στα 100 άτομα και σε απόσταση 30-40 μέτρων.

Κάποια στιγμή πέρασαν και 2 ύποπτοι οπου ο ένας έχει σίγουρα εμπλακεί σε φασιστική επίθεση. Ο συγκεκριμένος μάλιστα προκλητικότατος πλησίασε και άρχισε να λέει διάφορα σε γνωστό πολιτικοποιημένο μετανάστη. Ο κόσμος άρχισε να τον ακολουθεί, να τον βρίζει και να του πετάει διάφορα αντικείμενα (ξύλα κυρίως). Αυτός αν και αδιάφορος στην αρχή οταν τον περικυκλώσαμε έβγαλε σιδερογροθιά. Το σκηνικό τελείωσε με επέμβαση των ματάδων που τον “προσήγαγαν” και ουσιαστικά τον κάλυψαν.

Αφού πέρασε και άλλη ώρα και δεν φαινόταν οτι θα τους έβγαζαν οσο έιμασταν εκεί, γνωρίζοντας οτι δικοί μας είναι στο αστυνομικό μέγαρο (μπατσομέγαρο) και περιμένουν να τους αναγνωρίσουν αλλα και οτι υπήρχαν κάμερες που θα κατέγραφαν την έξοδο αποφασίστηκε να φύγει ο κόσμος διοτί δεν ήταν δυνατόν να τους φυγαδεύσουν οι μπάτσοι.

Ενδιαφέρον έχει το οτι αφου φύγαμε απο την αγορά και σύμφωνα και με την εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα”  η δημοσιογράφος τους που είχε πάει να καλύψει το θέμα στην προσπάθειά της να τραβήξει φωτογραφίες δέχτηκε φραστική επίθεση από αρχιφύλακα των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) ο οποίος της ζήτησε να δει τις φωτογραφίες και της είπε ότι θα… υποστεί τις συνέπειες! Ενώ σύμφωνα και με άλλες μαρτηρίες απηλήθηκαν και τραμπουκίστηκαν και αυτοί που θα τράβαγαν με τις κάμερες.

Mar
08
2010
0

Ενημέρωση και φωτογραφίες απο το αντιφασιστικό πανεκπαιδευτικό σηλλαλητήριο

Μετά τις τελευταίες φασιστικές επιθέσεις στα Χανία είχε καλεστεί για σήμερα πανεκπαιδευτικό σηλλαλητήριο και πορεία απο την πλατεία Αγοράς στις 12:30 ενω ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών και η ΕΛΜΕ Χανίων είχαν προκηρύξει 2ωρη στάση εργασίας για να διεκολύνουν καθηγητές και μαθητές να κατεύουν στη πορεία.

Η πορεία που ξεκίνησε γυρω στις 1:30 ειχε περίπου 300 άτομα και έκανε τη συνηθισμένη διαδρομή (αγορα, 1866, Κυδωνίας, αγορα) με διαφορά οτι μετά συνέχισε μέχρι τη πλατεία δικαστηρίων οπου ακολούθησε συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα. Γενικά η παρουσιά μαθητών ηταν αρκετά μεγάλη αντίθετα με τους καθηγητές και δασκάλους που ήταν πολύ λιγότεροι απο την Παρασκευή ενω το α/α μπλόκ είχε και αυτό αρκετό κόσμο. Κατα τη διάρκεια της πορείας μοιράστηκαν κείμενα και γράφτηκαν αρκετά συνθήματα.

Mar
06
2010
0

Φασιστική επίθεση σε αγωνιστή του ΕΑΑΚ στο Ρέθυμνο

Ψηφισμα Συλλογου Μεταπτυχιακων Φοιτητων Πανεπιστημιου Κρητης

Την Πεμπτη 4 Μαρτη,στη πανεπιστημιουπολη του Ρεθυμνου Δεχτηκε ανανδρη επίθεση, απο μέλη του παρακλαδιου της Χ.Α. (την Ο.Ε.Ρ.),ο αγωνιστης της ΕΑΑΚ (και  μελος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) Ν.Α..Η επιθεση πραγματοποιηθηκε λιγες ωρες μετα την επιτυχημενη αντιρατσιστικη πορεια, που ειχε προηγηθει στο κεντρο της πολης.
Το αυγο του φιδιου στο Ρεθυμνο επωαζεται εδω και πολλα χρονια και απειλει να πνιξει μια ολοκληρη κοινωνια. Οι μελανοχιτωνες νοσταλγοι ενος ναζιστικου εφιαλτη κανουν αισθητη τη παρουσια τους ειτε με συνθηματα εθνικιστικου μισους (η πανεπιστημιουπολη ηταν γεματη λιγη ωρα μετα την επιθεση), ειτε με δολοφονικες επιθεσεις εναντιον πρωτοπορων αγωνιστων.
Το παρακρατος δεν εχει κομματικη αποχρωση. Ειναι δομικο στοιχειο του αστικου κρατους και αποτελει τη χρυση του εφεδρεια. Η περικοπη των δημοκρατικων δικαιωματων στις οποιες προχωρησαν και προχωρουν οι κυβερνησεις του αστικου μπλοκ εξουσιας εντασσονται στα γενικοτερα πλαισια αυταρχικοποιησης και ποινικοποιησης των κοινωνικων αγωνων, ουτως ωστε να προχωρησει απροσκοπτα η ολομετωπη επιθεση της Ε.Ε. και των εγχωριων αντιπροσωπων της.
Στα πλαισια μιας γενικοτερης αντιλαϊκης λαιλαπας, που συνοδευεται απο μια ταυτοχρονη εξαρση εθνικιστικων,ρατσιστικων και φασιστικων ενεργειων οι φοιτητες και οι εργαζομενοι πρεπει να συνταχθουν και να δωσουν την απαντηση τους στους δρομους.

ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Συλλογος Μεταπτυχιακων Φοιτητων Πανεπιστημιου Κρητης

Powered by WordPress | Theme: Siteslike

css.php